Karibik, Seychely nebo Thajsko? Obeplujte je na katamaránech Lagoon!

Motorové katamarány značky Lagoon patří k našim nejoblíbenějším lodím. Není divu – kromě skvělých jízdních vlastností a elegantního designu nabízejí hostům i maximální komfort a spoustu prostoru pro relaxaci. A to uvnitř lodi i na palubách. Kam na nich můžete vyrazit v zimní sezoně?

Tým Umbrella Yacht   |   1. 11. 2018

Lagoon 52: Karibské, nebo seychelské pláže?

Lagoon 52 je jedním z nejoblíbenějších katamaránů ve své třídě. Pojme až deset hostů, kteří jsou ubytováni v pěti prostorných kabinách s vlastními koupelnami a dostatkem úložných prostor. Výhodou této lodi jsou velká okna na bocích a boční otevírací okénka, díky kterým do interiéru proniká dostatek přirozeného světla i čerstvého vzduchu. Během plavby můžete relaxovat jak ve velkém salonu, v němž je i skvěle vybavená kuchyň, tak na zádi lodi. Když se navíc otevřou posuvné dveře mezi salonem a zádí, vznikne jeden velký, otevřený prostor. Pro hosty, kteří se rádi opalují a kochají okolní přírodou, je pak nejoblíbenější částí lodi jednoznačně horní paluba, takzvaná flybridge, kde jsou k dispozici polstrovaná lehátka. A až se budete chtít osvěžit, vstup do vody (případně do člunu) usnadňují široké plošiny na posledních schodech plováků.

S Lagoonem 52 můžete během zimní sezony vyrazit do Karibiku nebo na Seychely. Pokud byste potřebovali trochu pomoci s výběrem ideální destinace v Karibském moři, možná vás inspiruje některý z článků na našem blogu – například 6 nejkrásnějších pláží Karibiku, Chcete vidět divoký Karibik? Zamiřte do Belize! nebo Svatá Lucie. Vaše příští destinace! O Seychelách, naší srdeční destinaci, píšeme například v textu 5 nejkrásnějších míst Seychel nebo v článku o nejhezčím seychelském ostrově:  La Digue: Vplujte do světa, ve kterém se zastavil čas.

Lagoon 52

Lagoon 52 je ideální pro rodinu i partu přátel

Lagoon 52

Záď lodi lze propojit s velkým salonem

 

Lagoon 620: Martinik či Thajsko luxusně

Ať už plánujete výjimečnou dovolenou s rodinou nebo přáteli, případně netradiční teambuilding pro své zaměstnance, Lagoon 620 vám vyrazí dech – prostor, který svým hostům nabízí uvnitř lodi i na palubách, je totiž opravdu velkorysý. Tento katamarán pojme až 10 lidí, kteří jsou ubytováni v kajutách, které svými rozměry připomínají hotelové pokoje. V každé z nich je samozřejmě manželská postel i vlastní koupelna. Specialitou této lodi je i dvojí vstup do zadních kajut – dostanete se do nich buď standardně přes schody ze salonu, nebo obrovskými zadními okny, která se dají odsunout do strany a vedou přímo na záď katamaránu. Odtud už vás bude od moře dělit jen pár schodů. Hosté mají na lodi k dispozici i obrovský salon, ze kterého je díky velkým oknům nádherný výhled do okolí, venkovní posezení na zádi lodi i prostornou relaxační zónu na horní palubě.

Motorový katamarán Lagoon 620 si můžete pronajmout pro plavbu v Thajsku či kolem Martiniku. Inspirací vám opět může být náš blog – najdete tam například skvělý tip na one way plavbu Thajsko: Vydejte se z Phuketu do Langkawi, výběr těch nejzajímavějších míst Thajsko? Nasměrujte svoji jachtu do těchto nádherných míst! nebo text o tom, proč se vyplatí vyrazit na Martinik v lednu: Martinik z paluby jachty? V lednu je to nejlevnější!

Lagoon 620

Lagoon 620 nabízí hostům opravdu velkorysý prostor

Lagoon 620

Ze salonu je krásný výhled do okolí

 

Lagoon 560: Britské Panenské ostrovy čekají!

Tahle loď byla stvořená pro opravdu požitkářskou dovolenou! Krásně prosvětlený salon, který lze díky posuvným dveřím a oknům jednoduše propojit s venkovním posezením na zádi, opalovací matrace na přídi i prostorná flybridge, jež by si vzhledem ke svým rozměrům zasloužila spíše označení „horní salon“. Na všech těchto místech můžete relaxovat, popíjet drinky, bavit se s rodinou či přáteli nebo se jen tak opalovat a kochat pohledem na okolní krajinu. Lagoon 560 ubytuje ve čtyřech kajutách a salonu až 10 lidí a v zimní sezoně vám ho rádi pronajmeme v Britských Panenských ostrovech, zemi, která patří k vůbec nejoblíbenějším jachtařským destinacím světa. Proč? To si můžete přečíst v našem článku Britské Panenské ostrovy: Proč si tu jachtaři plní své sny?

Lagoon 560

Milujete dovolenou a zábavu? Tohle je loď pro vás!

Lagoon 560

Na zádi může v pohodě relaxovat celá posádka

Foto: Archiv Umbrella Yacht

 

Chcete si pronajmout katamarán Lagoon? Napište nám!

Přečíst více článků